Sunday , 27 September 2020

Nis aksioni ndaj subjekteve te paregjistruara ne Lezhe!

Inspektoret tatimor ne bashkine e lezhes ne bashkpunim me policia bashkiake mbyllen aktivitetin per 33 biznese ndersa do te ushtrohen kontrolle edhe per disa subjekteve te tjera.

Bizneset e mbyllura nuk jane te regjistruara ne qendren kombetare te regjistrimeve e per pasoje nuk paguajne taksat dhe detyrime ndaj bashkise se lezhes. Drejtoresha e zyres se tatim taksave ne bashkine e lezhes liljana dushku ka bere te ditur se ky aksion do te vijoje deri ne regjistrimin e te gjithe bizneseve.

Sanksionet ndaj bizenesve qe nuk do te regjistrohen prane qkr-se do te arrijne deri ne konfiskim te mallit, ndaj edhe zyra e taksave dhe tarifave vendore prane bashkise se lezhes ka konfirmuar se inspektoret e saje dhe policia bashkiake do te vijojne te jene ne terren.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …