NIS AKSIONI PER UJIN, ARRESTIME NE SHKODER

Në kuadër të aksionit të ujit, këtë të enjte ka nisur aksioni në terren në bizneset e qytetit të Shkodrës. Data 1 shkurt ishte lajmëruar edhe më herët për këtë aksion të ndërmarrë nga ndërmarrja e ujësjellës-kanalizime dhe institucioni i prefektit. Nga ndërmarrja ujësjellës-kanalizime Shkodër janë ngritur 4 grupe task-force dhe puna ka nisur me bizneset dhe lavazhet, që nuk kanë kontrata për përdorimin e ujit.

Gjithashtu, i bëhet thirrje qytetarëve që të mos presin ditët e fundit por të bëjnë deklarimet e tyre në kohë.

Sipas Gjikës puna në Shkodër duket e mirë-organizuar dhe është një shembull për tu ndjekur edhe nga bashkitë e tjera.

Lexoni dhe kete

TAKSA E BANESES, NE FATUREN E DRITAVE

Qeveria Shqiptare ka përzgjedhur Operatorin e Shpërndarjes së energjisë Elektrike për mbledhjen e taksës së …