Thursday , 21 February 2019

NIS DEMTIMI I URES SE VJETER TE BUNES

Demtimet sa vijn e shtohen në Urën e vjetër të bunës, e cila u rikonstruktua me ndërhyrje të Ministrisë së Mbrojtjës pak muaj më parë. Ndërsa ka nisur heqja e pengesave për kalimi I mjeteve të ndryshme motorike pasi kjo Urë do duhej të shërbente vetëm për këmbësorët. Ndërsa moto-karrot e impovizuara kalojnë me gjithë shpejtësinë.

Shpejtësia e këtyre lloj mjeteve motorike të impovizuara kryesisht për grumbullimin e skrapit vë në rrezik jetën e qytetarëve. Për kalimtarët dhe frekuentuesit e kësaj ure këto dëmtime po shtohen cdo ditë pasi heqja e pengesave bëhët me qëllim dhe se akush nuk ndërhyn për riparimin e saj.

Motorrçikletatat, biçikletat, dhe mjetet tjera motorrike të imporvizuara kalojn nëpër këtë urë falë edhe heqjes së pengesave të vendosura në hyrje të urës., Ndërsa një pjesë e saj është kthyer edhe në parkim të këtyre mjeteve.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …