Breaking News

NIS HAPJA E RRUGES SE THETHIT

Drejtoria e Turizmit ne Bashkine Shkoder ka nisur te marre masa per nje sezon turistike te sukseshem. Nje gje e tille behet e ditur nga drejtori i kesaj drejtorie, Gentian Mema. Per Tv Rozafa, Mema shton se po punohet ne drejtim te promocionit te territorit.

Nderkohe, ai ben me dije se do te nis pastrimi per plazhin e Velipojes, nderkohe qe ka nisur hapja e rruges se Thethit.

Nga ana tjeter, Mema tregon se me date 1 maj parashikohet hapja e sezonit turistik ne plazhin e Velipojes, ndersa me 27 maj te sezonit turistik ne Theth.

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borën  që sjell bllokimin e rrugës se Thethit është e tillë prej disa …