Sunday , 29 November 2020

NIS LOJERA POPULLORE FEST 11-te

Ka startuar në zonën e Anës së Malit edicioni i 11 i ” Lojrave Popullore”, një organizim i përvitëshem i OJF “The Door” nën drejtimin e Kastriot Faci, dhe në bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës. E pranishme në hapjen e këtij aktiviteti tradicional Kryebashkiakja Ademi u shpreh se promovimi i vlera të zonës i shërben jo vetëm turizmit lokal por edhe gjithë Shkodrës.

“Lojëra Popullore Fest” ёshtё një aktivitet rinor me karakter social- kulturor folklorik, i cili synon që tё pasurojё jetën e të rinjve, duke i njohur ata me traditat kombëtare me anёn e performimeve të këngëve, valleve dhe lojrave popullore etj.  Aktiviteti këtë vit do të përfshijë fëmijë dhë të rinj të cilët do të vijnё nga komuna dhe bashkitë brenda dhe jashtё vendit tonë, me pjesëmarrjen e grupeve nga e gjithë treva shqip folëse.

 

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …