Breaking News

NIS NE LEZHE VAKSINIMI KUNDER GRIPIT

Ka nisur në Lezhë vaksinimi i popullates kunder gripit.Në këtë qytet kanë mbërritur 2200 doza vaksinash, por do të kërkohet shtim i tyre.Drejtori i Shëndetit Publik Arben Ristani thotë se fillimisht do të vaksinohet i gjithë përsoneli shndetësor dhe të sëmuret kronik.Sipas tijë kjo vaksinë është mjaft e domosdoshme për parandalimin e gripit.

Vaksinimi ka nisur në të gjithë qendrat shëndetësore të rrethit të Lezhës, ndërsa që në javen e parë është vënë re interes i qytetareve për të bërë këtë vaksinë.

Lexoni dhe kete

BLEGTORIA NE PRAG FALIMENTI

Edhe pse Shqipëria ka një terren të përshtatshëm për të zhvilluar blegtorinë, sektori nuk po …