Thursday , 15 April 2021

NIS NË SHKODËR VAKSINIMI I TË MOSHUARVE MBI 80-VJEÇ

Nis këtë të enjte vaksinimi i të moshuarve mbi moshën 80 vjeç në Shkodër dhe pritet që të përfundojë brenda 4 apo 5 ditëve. Procesi i vaksinimit vijon në ambientet e Pallatit të Sportit dhe shihet një interes i lartë të moshuarve që duan të vaksinohen për Covid-19…

Të moshuarit shprehen se vaksinimi është shumë i rëndësishem. ndërsa ka edhe nga ata që janë konfuz sa i përket oratit dhe mënyrës se si do kryhet vaksinimi.

400 vaksina në ditë janë planifikuar për të moshuari mbi moshën 80 vjeç proces që pritet të përfundoi brenda 4 ditëve në Shkodër për të vijuar për moshat tjera.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …