Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

NIS PRISHJA E NDERTIMEVE PA LEJE NE SHENGJIN

Në përgatitjet për sezonin e ri turistik, Bashkia Lezhë ka nisur ndërhyrjen në bllokun e pallateve të lagjes së vjeter të qytetit të Shëngjinit për prishjen e ndërtimeve pa leje që pengojnë investimet publike. Policia Bashkiake dhe punonjes të Shërbimeve Publike me mjetet që dispunojnë, pasi kanë njoftuar më parë pronaret e objekteve të paligjshme kanë filluar prishjen e tyre.

Administratori i Shëngjinit Gentjan Malotaj thotë se ky aksion do të vijojë deri në lirimin e të gjitha hëpërirave publike në zonen turistike të Shëngjinit.

Pronaret e objekteve pa leje nuk kanë bërë rezistence, por kanë mirëkuptuar dhe mbështetur bashkinë në këtë aksion. Në këtë zonë do të prishen 30 objekte të paligjshme, e kjo do ti hapë rruge rikualifimit me trotuare dhe ndriçim të lagjes së vjeter të Shëngjinit.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …