Sunday , 29 November 2020

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza e dytë.

Kështu, do të rikonstruktohet në një gjatësi 470 metër linear, falë një fondi mbi 9 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër.

Ndërkohë, rrjeti i ujësjellësit do ketë një gjatësi 500 metër linear, duke zgjidhur problemin e ujit të pijshëm.

Ademi premton se investimet do shtrihen jo vetëm në Njësinë Administrative Rrethina, por në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …