Breaking News

NIS PUNEN LINJA E TRAGETIT SHENGJIN-RAVENA

Porti i Shëngjinit tashmë do të shërbejë edhe per transportin mjeteve të tonazhit të rëndë nga Italia dhe anasjelltas.Që prej ditës së martë është vënë në funksion linja e tragetit Shëngjin-Ravena, i cili do të opërojë dy herë në javë.Drejtori i portit të Shëngjinit Ermal Pacaj, thotë se linja e tragetit do ti japë një imazh tjeter Shëngjinit, ndërsa jep ndikim mjaft pozitiv edhe në të ardhurat e portit.

Drejtori i Portit Ermal Pacaj, shton se kontrata e lidhur me kompaninë jep garancinë vijimit tw kësaj linje, dhe jo siç ka ndodhur heret e tjera që gjithçka është bërë për efekte elektorale.

Duke ju referuar fakti se Shëngjini është e vetmja portë detare që i shërben veriut të Shqipërisë por edhe Kosoves, do të kërkohet që dhe linja të tjera trageti ta bëjmë pjese të interarit të tyre këtë port.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …