Saturday , 25 November 2017

NIS RIKONSTRUKSIONI I URGJENCES NE SPITALIN E LAÇIT

Spitali i Laçit ka pësuar një transformim rrënjësor gjatë 2 viteve të fundit, duke permiresuar ndjeshem kushtet dhe shërbimet për pacientet. Sëfundmi falë mbështetjes financiare të disa mjekeve Italin dhe Klerit katolik ka nisur rikonstruksioni i plotë i urgjences së këtij spitali.

Drejtori i Spitalit Venedik Callo thotë se kjo ndërhyrje që po kryhet ishte mjaft e domosdoshme, pasi kushtet në shërbimin e urgjences linin për të dëshiruar.

Rikonstruksioni i Urgjences së Spitalit të Laçit do të përfundje brenda 1 muaji, ndërsa do të kthehet në një ambjent me të gjitha kushtet që i nevojiten këtij shërbimi.

Lexoni dhe kete

6000 BIZNESE RREZIKOJNE TE MBYLLEN NGA SKEMA E TVSH-se

6 mijë biznese të vogla. rrezikojnë të mbyllen nëse përfshihen në skemen e TVSH-së, është …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin