Wednesday , 4 August 2021

NIS RIORGANIZIMI I PD-se NE LEZHE

Drejtimi i demokratëve të Lezhës edhe për një tjetër mandat është pretendimi i kreut aktual të kësaj force politike Paulin Marku.Në një deklaratë për mediat Marku ka deklaruar se është i gatshëm dhe me eksperiencën e nevojshme për të vijuar, por duke deklaruar se mbetet një garë e hapur për të gjithë dhe në çdo rast duke iu përmbajtur udhëzimit të dalë nga kryesia e PDSH-së.

Edhe në degen e Lezhës ka nisur riorhanizimi i Partisë Demokratike dhe brenda muajit tetor do të përfundojnë zgjedhjet për kryetar të grup seksioneve dhe menjëherë do të nisë gara për kryetarin e degës, ndërsa ende nuk ka emra të konfirmuar për këtë garë përveç kreut aktual Paulin Marku.

Lexoni dhe kete

RAPORTI I DASH PËR SHQIPËRINË PËR VITIN 2021

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit (DASH) për klimën e biznesit 2021, i publikuar së …