Wednesday , 18 September 2019

NIS RIVESHJA ME ASFALT E RRUGES SHKODER – MURIQAN

Një nga akset më të rëndësishme në veri të vendit i cili lidh Shqipërinë me Malin e Zi i është nënshruar rikonstrukcioni.Tashmë puna ka nisur në aksion Shkodër- Muriqan, i cili është ndërtuar në vitin 2003, por për shkak të problemeve që ka shfaqur ky aks rrugor është parë e domosdoshme ndërhyrja në riveshjen me askaft të gjithë aksit.

Sipas të dhënave nga pika e kalimit kufitar në Muriqan brenda një viti qarkullojne rreth 800.000 mjete, cka e bënë të domosdoshme ndërhyrjen në këtë rrugë. Ndërsa mësohet se ky aks rrugor i cili kalone përmes zonës së Anës së Malit nuk do ketë zgjërim të aksit, por riveshje dhe riparime në ato pjesë ku ka pasur shkarje apo çedime të trasesë së rrugës.

Lexoni dhe kete

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR LIMFOMAT

15 shtatori ka shënuar ditën botërore të ndërgjegjësimit për limfomat. Limfoma është kanceri që prek …