Friday , 18 September 2020

NIS SHFRYTEZIMI I PYJEVE NE QARKUN E SHKODRES

Ne pyjet e Qarkut te Shkodres ka nisur shfrytezimi i pyjeve dhe jane bere tenderimet e subjekteve private te cilat jane ne Shkoder, Puke dhe Malesi te Madhe. Nje fakt i tille u be i ditur nga drejtori i Inspektoriatit Shteteror te Pyjeve per Qarkun Shkoder, Mark Ndou.

Nderkohe, i pyetur per aksionet e Inspektoriatit Shteteror te Pyjeve per levizjen e automjeteve me lende drusore te prere ne menyre ilegale, Ndou pergjigjet:

Stina e dimrit eshte afer dhe nevoja per tu pajisur me lende drusore rritet, por moratoriumi i pyjeve ka veshtiresuar se tepermi pajisjen me lende drusore te qytetareve.

Lexoni dhe kete

COVID-19 HYN NE GJYKATEN E KURBINIT

Në gjykaten e Kurbinit janë ndërprere proçeset gjyqësore përjashto vetem rastet urgjente, pasi tre zyrtar …