Wednesday , 24 January 2018

NIS SHPERNDARJA E SHPERBLIMEVE PER PENSIONISTET

Ashtu siç ishte njoftuar, këtë të premte ka nisur shpërndarja e shpërblimeve të fund-vitit për të gjithë kategoritë e pensionistëve që përfitojnë në bazë të vendimit të këshillit të ministrave. Shpërndarja e shpërblimeve ka nisur në të gjitha zyrat postare edhe në Qarkun Shkodër. Drejtorja e Institutit të Sigurimeve Shoqerore, Shkodër, Violeta Staka, tregon kategoritë e pensionistëve që përfitojnë.

Gjithashtu nga shpërblimet përfitojnë edhe ato që kanë për të tërhequr pensionet deri me datë 13 dhjetor.

Shuma e akorduar për shpërblimet e pensionistëve është llogaritur të jetë 30 mijë lekë të vjetra dhe sipas Stakës asnjë pensionist që përfiton nuk do të qëndrojë pa e marrë këtë shpërblim.

Lexoni dhe kete

”MUNGESA E KRYEBASHKIAKUT MARINAJ, FYERJE NDAJ MALESOREVE”

Keshilltarja e djathte ne Keshillin Bashkiak Malesi e Madhe. Mimoza Rexhvelaj ka komentuar mungesen e …