Wednesday , 25 April 2018

NIS TRANSPORTI I KUTIVE TE VOTIMIT PRANE KQZ

Kzaz numer 3, 4 dhe 5 ne qytetin e Shkodres kane bere dorezimin e kutive te votimit prane komisionit qendror te zgjedhjeve. Ndersa kzaz numer 2 pritet qe gjate se enjtes te kryeje transportin. Kryetari i kzaz 2 Emiljano Pjetri thote se eshte pergjegjesi e kzaz qe te gjeje mjetin e transportit, nepermjet financave te akorduara nga KQZ.

KZAZ 2 ka patur me shume veshtiresi ne gjetjen e mjetit te transportit, edhe per faktin se ka bazen materiale me te rende. Jane 224 kuti te cilat do te transportohen prane KQZ-së.

Lexoni dhe kete

KRYEMINISTRI EDI RAMA MBERRIN NESER NE SHKODER, ZBARDHET AXHENDA

Eshte zbardhur axhenda e vizitës së kryeministrit Edi Rama në Shkodër. Raportohet se Rama bashkë …