Sunday , 27 September 2020

Nis verifikimi i punonjesve ne bizneset private

Drejtoria rajonale e Tatimeve ka nisur verifikim  punonjësve në  bizneset  private, e si pasoje janë në terren 13 grupe inspektimi kjo bëhët e ditur nga drejtori i kësaj drejtorie Hysen Hysa.

Gjatë vitit 2014 janë liçensuar 1700 subjekte. Duke filluar nga dita e premtë do të nis dhe konfiskimi I mallit që gjendet në bizneset e palicensuar.

Hysaj fton të gjithë ato subjekte të palicensuara të liçensohen pasi ndëshkimet janë shumë të renda.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …