Friday , 3 February 2023

NIS VITI I RI AKADEMIK NË SHKODËR

Pandemia ka ndryshuar jetën tonë. U kthyem në auditore, por beteja me Covid nuk ka përfunduar.

U shpreh kështu në fjalën e saj para pedagogëve dhe studentëve, rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, e cila u bëri thirrje studentëve që të vaksinohen.

Golemi shtoi se 30% e studentëve janë të vaksinuar, ndërsa nuk do të lejohen në auditore ato studentë që nuk kanë bërë vaksinën…

Në Universitetin e Shkodrës ka pasur 1 mijë regjistrime në vitin e parë akademik, ndërsa në total janë 11 mijë studentë në këtë universitet.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJA E PRESIDENTIT TË RI NË MAL TË ZI

I rrëzuar në parlament, por me mandat teknik për këtë detyrë, kryeministri i Malit të …