Sunday , 27 September 2020

NIS VITI SHKOLLOR NE LEZHE

Pas një ndërprerje të gjatë, nxënësit në Lezhë u rikthyen këtë të hënë në bankat e shkollës. Institucionet arsimore hapën dyert për nxënësit konform protollove të përcaktuara për mbrojtjen ndaj koronavirusit.

Në hyrje të ambjenteve shkollore është vendosur një përsonel i posaçem për të mos lejuar nxënësit që të hynë në mënyre të grupuar, por sërish janë vene re grumbullime dhe mos respektim i distancimit fizik.

Duke qenë se jemi në kushte pandemia pjesa më e madhe e prindërve shprehen të kënaqur me masat e marra, por ka dhe prej atyre që janë skeptik.

Në një pjesë të konsiderueshme të shkollave të Bashkisë Lezhë proçesi mësimor do të zhvillohet me dy turne, pasi numri i nxënësve në klasa i kalon mbi 20.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …