Saturday , 24 October 2020

NISËM PËR RREGULLOREN E QËNDRAVE HISTORIKE

Nga qyteti i Shkodrës, ministrja e kulturës, Elva Margariti, tha se Ministria e Kulturës ka nisur një nisëm për rregulloren e qëndrave historike. Një nisëm kombëtare e shtrirë në disa bashki, ku parashikohen disa ndërhyrje.

Edhe Shkodra pritet të përfshihet nga këto ndërhyrje në bashkëpunim me Bashkinë për qëndrat historike të saj.

Sot, disa qëndra historike të Shkodrës janë lënë në harresë dhe kanë nevojë për ndërhyrje rrënjësore.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …