NISIN PERGATITJET PER SEZONIN TURISTIK NE SHENGJIN

Shëngjini ka nisur të bëhet gati për sezonin turistik të këtij viti. Fillimisht puna është përqëndruar në rehabilitimin e trotuareve dhe qendres së qytetit dhe më pas do të vijohet për sistemimin e bregdetit.

N/kryetari i Bashkisë Lezhë Ermal Pacaj thotë se situata e krijuar nga pandemia COVID-19 ka krijuar vonesa në nisjen e përgatitjeve, por garanton se githçka do të jetë gati brenda një kohe të shpejtë. Sipas Pacajt i gjithë parashikimi për turizmin do të implementohet nga Bashkia e Lezhës duke iu pershtatur situatës së krijuar nga COVID-19.

Paralelisht me bashkinë pritet të nisin përgatitjet për sezonin edhe bizneset në Shëngjin, të cilëve ju duhet të krijojnë kushtet në bazë të rregullave të përcaktuara për mbrojtjen nga COVID-19.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKTORI I TURIZMIT NE KRIZE

Pandemia COVID-19 po jep ndikim mjaft negativ në sektorin e turizmit në rajonin e Lezhës. …