Sunday , 29 November 2020

NISIN PUNIMET NE RRUGEN “FRANC BARON NOPÇJA”

Pas shume ankesave nga ana e banoreve dhe shtyrje afatesh ka nisur puna per rehabilitimin e ujrave te bardha dhe te zeza ne rrugen “Franc Baron Nopçja”. Nuri Brahimi drejtuesi i kantierit te punimeve tha se punimet konsistojne ne 13 rrugica

Tabela e vendosur thote se punimet fillojne me 13 tetor, por Brahimi ka nje pergjigje per kete

Ne total kjo firme ka afat 70 dite per rehabilitimin e 13 rrugicave, ndersa shtrimi me asfalt kryhet me nje faze te dyte. Rrugica “Franc Baron Nopça” prej nje viti vijon te jete e amortizuar totalisht, por duket se kjo situate do te marre fund perpara se te nisin reshjet e shiut.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …