Tuesday , 16 January 2018

NISIN PUNIMET PER XHAMINE E RE NE LAGJEN “DRAÇIN”

Tashme, banoret e lagjes “Draçin” te qytetit te Shkodres do te kene edhe xhamine e tyre. Kete te premte ne kete lagje u organizua ceremonia per vendosjen e gur-themelit per ndertimin e xhamise ne kete zone. I pranishem ne kete ceremoni ishte edhe myftiu i Shkodres, imam Muhamed Sytari, i cili tha se prej 50 vitesh ezani nuk thirret ne kete lagje.

Per ndertimin e kesaj xhamie kane kontribuar nje grup besimtaresh muslimane nga Kuvajti, qe treguan gatishmerine per te ngritur nje tjeter kult fetar besimi ne qytetin e Shkodres.

Lexoni dhe kete

“STUDIME ETNOLOGJIKE TE SHQIPERISE S’EPERME”

Me rastin e 1-vjetorit te vdekjes se studiuesit Vili Kamsi, kete te shtune eshte organizuar …