Wednesday , 26 June 2019

NISJA DREJT HAXHIT PER BESIMTARET MUSLIMANE

48 besimtarë nga Shkodra dhe 10 nga Malësia e Madhe janë nisur drejt Haxhit pasditën e së Martes. Nisja është organizuar nga xhamia e Parrucës nën drejtimin edhe të vetë myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed Sytari. Ky i fundit e konsideron një ditë të shumëpritur për të gjithë besimtarët muslimanë. Sipas imam Sytarit, shoqëria shqiptare është besimtare dhe jo laike siç pretendojnë një pjesë e njerëzve.

Haxhilierët u përcollën nga familjarët e tyre, të afërm, nga besimtarë si edhe nga përfaqësues të Myftinisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

PROVIMI I FUNDIT I MATURËS SHTETËRORE

Mbi 2 mijë maturantë të shpërndarë në 13 qëndra provimi i janë nënshtruar këtë të …