Wednesday , 18 September 2019

NISJA E HAXHILERËVE DREJT VENDEVE TË SHENJTA

Ky fillim muaji ka nisur me një ngjarje të rëndësishme për disa besimtarë muslimanë të qytetit të Shkodrës. Mbi 40 haxhilerë janë nisur drejt vendeve të shenjta, për kryerjen e haxhit. Ashtu si vitet e tjera, nisja u krye para xhamisë së parrucës dhe në prononcimin e tij, myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari e konsideroi një atmosfertë të gëzueshme.

Ndërkohë, dy besimtarë ndihen të lumtur për këtë udhëtim të rëndësishëm për jetën e tyre.

Të pranishëm ishin edhe myftiu i Malësisë së Madhe, Edmir Smajlaj, imamë të xhamive të qytetit dhe familjarë të haxhilerëve.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

Mjeshtëri i Madh Sandër Ruçi rikthehet nga Amerika në Shkodër për të organizuar recitalin e …