Tuesday , 22 October 2019

NISJA E PROTESTUESVE NGA SHKODRA

Protesta e 16 marsit ka sjellë pjesëmarrje më të madhe se herët e tjera. Shprehet kështu ish-deputeti i Partisë Demokratike, Bardh Spahia, që sipas tij me mijëra qytetarë shkodranë kanë zgjedhur protestën për të marrë fatet e tyre në dorë.

Frika i ka hyrë në palcë Edi Ramës dhe bandës së tij thekson Spahia.

Ndërsa, kryetari i PD Shkodër, Xhevdet Amuli thotë se populli është bërë një dhe të gjithë janë në protestë.

Edhe këtë herë, ashtu si në protestat e tjera, nuk munguan kontrollet nga policia në Kryebushat, por pa probleme.

Lexoni dhe kete

RAPORTET FINANCIARE NGA PARTITË POLITIKE

Në përfundim të afatit ligjor për dorëzimin e raporteve financiare nga ana e partive politike, …