Wednesday , 17 January 2018

NISMA “GATUAJ NJË PJATË MË TEPËR” NË SHKODËR

Për të tretin vit më rradhë, organizata “Eko Mendje” ka organizuar nismën “Gatuaj një pjatë më tepër”. Një nisëm që organizohet për ti ardhur në ndihmë të familjeve në nevojë në qytetin e Shkodrës. Anëtarë të kësaj organizate grumbulluan ushqime në sheshin para Bashkisë Shkodër.

Qytetarët shkodranë i janë përgjigjur pozitivisht kësaj kërkese, duke dhuruar ushqime të ndryshmë në ndihmë të familjeve në nevojë.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …