NISMA PER PYLLEZIMIN E TARABOSHIT NE SHKODER

Ministria e Mjedisit, Bashkia Shkoder, organizata “Eko Mendje” dhe organizata dhe institucione te tjera ne qytetin e Shkodres organizuan kete te shtune nismen per pyllezimin e Taraboshit. Rreth 6.000 pisha, geshtenja dhe peme dekorative jane planifikuar per tu mbjellur ne keto dite ne malin e Taraboshit. I pranishem ishte edhe ministri i Mjedisit, Blendi Klosi, i cili vleresoi edhe perfshirjen e nxenesve te shkollave ne kete nisem.

Ndersa, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, tha se nje zone e mbrojtur si kjo kerkon me shume investime nga qeveria.

Nga ana tjeter, kjo nisem do te perqendrohet edhe ne pastrimin e liqenit te Shkodres, lumin Buna dhe Kir.

 

Lexoni dhe kete

AKU, NDESHKOHEN QINDRA BIZNESE

Qindra subjekte në sektorin e ushqimit janë penalizuar për shkak të mos plotësimit të standardeve …