Monday , 26 February 2018

“NJE BREZ I MIRE-ARSIMUAR ESHTE ÇELESI I NJE KOMBI TE NDRIÇUAR”

Qytetit te Shkodres i eshte shtuar pasditen e se Premtes nje qender multifunksionale. Kjo fale bashkepunimit te organizates “Fjala e Krishtit dhe nje shoqate gjermane. Drejtorja e organizates, Elona Prroj, tha se qellimi i hapjes se kesaj qendre eshte investimi ne arsimimin e femijeve, ne menyre qe ata te behen qytetare te rritur dhe te pergjegjshem jo vetem te Shqiperise, por edhe te Europes.

Arsimimi eshte arma me e forte kunder frikes dhe injorances tha Prroj.

Kjo qender e re eshte e perbere nga rreth 16 dhoma qe do te sherbejne per mesim dhe kurse te ndryshme muzikore per femijet e qytetit te Shkodres. Motoja e qendres eshte “Nje brez i mire-arsimuar eshte celesi i nje kombi te ndricuar”.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …