Tuesday , 29 September 2020

“NJE JETE PRANE TELAJOS” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

“Nje jete prane telajos” ishte titulli i ekspozites me te re te hapur ne Galerine e Arteve Shkoder pasditen e se Premtes. Nje ekspozite me 18 vepra ne gjinine e grafikes e autorit austriak Karl Korab.

Ne kete ekspozite, Karl Korab, permes artit te tij percjelle artistikisht ndjesite e pershtypjet e frymezuara nga peisazhet fantastike dhe unike te Austrise, figurave njerezore e natyrave te qeta.

Kjo ekspozite vjen fale bashkepunimit te Galerise se Arteve e Bashkise Shkoder ne bashkepunim me Konsullaten e Nderit Shkoder dhe Ambasaden Austriake ne Tirane, nderkohe qe do te qendroje e hapur deri me 14 Prill.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NĂ‹ SHKODĂ‹R DREJT ZEROS

NjĂ« nga sitet mĂ« atraktive turistike sic Ă«shtĂ« Kalaj Rozafa e ShkodrĂ«s, kĂ«tĂ« vit Ă«shtĂ« …