Monday , 25 October 2021

NJE LULISHTE DHURATE PER FESTEN E PASHKEVE

Bashkia e Lezhes e ka inauguruar mbremjen lulishten e rindertuar ne bllokun e bregut te Drinit ne lagjen “Beselidhja”. Kjo ka qene dhurata qe bashkia e Lezhes ka zgjedhur tu beje ketyre banoreve ne kremtimin e pashkeve, ngjalljes se Krishtit.
Per Nenkryetarin Enver Hafizi do te vijohet serish me te njejten vemendje ndaj lagjeve per tu dhene atyre hapsirat e nevojshme per clodhje dhe argetim.
Qytetit do ti shtohen edhe lulishte te tjera, e kjo per pergjegjesin e sipermarrjes se gjelberimit Nikoll Lleshi eshte nje impresion qe ndikon tek cdo qytetare.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …