NJË TREG I RI I SHTOHET QYTETIT TË SHKODRËS

Një tjetër treg i ri i shtohet qytetit të Shkodrës. Tashmë tregtarët e fruta-perimeve në Zdrale nuk do kenë më nevojë të tregtojnë në rrugë.

Gjuraj thotë se ky është vetëm një hap i parë, pasi do shihet mundësia për tregje të tjera…

Ishte Myftinia e Shkrodrës, e cila mundësoi ndërtimin e këtij tregu që jep mundësi punësimi për dhjetra familje.

Ndërkohë, Bashkia e Shkodrës po kërkon hapësira të tjera të lira, publike e private, për të krijuar tregje të ngjashme edhe në zona të tjera të qytetit.

Lexoni dhe kete

LAÇI VIJON TE MBETET PA SPITAL

Këto janë pamjet e shembjes së spitalit te Laçit të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit. …