Monday , 25 October 2021

“NJE ZJARREFIKES NE OBORRIN E TEATRIT” NE TEATRIN “MIGJENI”

“Nje zjarrefikes ne oborrin e teatrit” eshte komedia e cila do te vihet se shpejti ne skenen e teatrit “Migjeni”. Puna sapo ka nisur per pergatitjen e shfaqjes e cila pritet te jete nje sukses i padiksutueshem.

Komedia mban vulen e regjisorit Stefan Çapaliku i cili tha se provat do te perqendrohen ne skene me shume se ne tavoline, kjo edhe per shkak te permbajtjes se komedise

Shfaqja pritet te vihet ne skene ne mesin e muajt Shkurt nderkohe komedia do te interpretohet nga aktoret e mirnjohur te teatrit migjeni si Rita gjeka ne rolin e aktores kryesore te shfaqes, dhe aktoret e tj si Nikolen Ferketa, Jozef Shiroka, Simon Shkreli, Sara Smaja dhe Kristiana Doda.

Lexoni dhe kete

“GISHTĂ‹ZAT”, SHFAQJE PĂ‹R FĂ‹MIJĂ‹ NĂ‹ AMBIENT TĂ‹ HAPUR

E kishin pĂ«rgatitur shfaqjen qĂ« tĂ« jepet nĂ« teatrin “Migjeni”, njĂ« shfaqje pĂ«r fĂ«mijĂ«, me …