Saturday , 26 September 2020

“NJERËZIT PËRMBUSHIN SAKRIFICA TË MËDHA ME JETËN E TYRE”

Nga mesha e kësaj të dielë në katedralen e “Shën Shtjefnit”, famullitari i Shkodrës, Dom Vlash Palaj, tha se kemi nevojën e njëri-tjetrit dhe mbi të gjitha për ndihmën e Zotit.

Sipas Dom Palaj, njerëzit përmbushin sakrifica të mëdha me jetën e tyre për të dhënë një mesazh të qartë.

Ai kishte disa këshilla edhe për situatën dhe një falenderim për TV Rozafa…

TV Rozafa transmetoi LIVE edhe meshën e kësaj të dielë për të gjithë besimtarët katolikë.

Lexoni dhe kete

PROTESTA E MJEKËVE PËR 4 KËRKESA

Mjekët dhe infermierët kanë mbajtur këtë të enjte një protestë të heshtur një orëshe tek …