Saturday , 24 October 2020

NJESITE ADMINISTRATIVE PA ENERGJI ELEKTRIKE

Reshjet intensive te shiut kane sjelle probleme edhe ne furnziimin me energji elektrike. Perkatesisht behet me dije se Njesia administrative Berdice prej 2 ditesh ne pjesen me te madhe te saj nuk ka energji elektrike. Po ashtu ne 75% te njesise administrative Ana e Malit nuk ka energji elektrike. Njesia Rrehtina qe prej dites se djeshme nuk furnziohet me energji elektrike. Lagjia Lukoezme prej disa ditesh eshte pa eenrgji elektrike.

Ndersa operatori i oshee ne faqen e tij zyrtare ben me dije se probleme me energjine elektrike ne rajonin verior ka ne keto zona: Zagore, Vrake; Shnkoll Tale, Zejmen, Kallmet, Vain, Lagj Gurra, Shngjin, Ishull Shngjin; Bushat , Hajmel, Velipoj, Postrib si dhe Lagja Drain. Operatori i Shprndarjes s Energjis Elektrike, , po ndjek me vmendje situatn e krijuar n rrjetin e shprndarjes pr shkak t motit t keq me reshje intensive t shiut q ka prfshir mngjesin e sotm.

Operatori i Shprndarjes s Energjis Elektrike, OSHEE, po ndjek me vmendje situatn e krijuar n rrjetin e shprndarjes pr shkak t motit t keq me reshje intensive t shiut q ka prfshir mngjesin e sotm. Rreth 1500 punonjs t organizuar n brigada ndodhen n terren pr riparimin e defekteve.
OSHEE njofton se fidrat q furnizojn spitalet, hidrovort, objektet e pushtetit qendror, vendor dhe konsumator t rndsis s veant jan t gjith n pun.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …