Thursday , 21 February 2019

NUK DO KETE GARDHE DHE KAMPE REFUGJATESH

Nuk do ketë gardhe mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, dy kryeministrat ai i Malit të Zi Dushko Markoviq dhe Edi Rama i Shqipërisë u shprehen se nuk do ketë gardhe mes dy vendeve si dhe nuk do ketë kampe refugjatësh.

Rama dhe Markoviq gjatë konferencës për shtyp folen edhe mbi ndërtimin e austradës Adriatiko Joniane, ku u shprehen se shumë shpejt nis puna, pasi tashmë po shihen edhe aspekti teknik për hapjen e pikës së kalimit kufitar në lumin Buna.

Vitin e ardhshem mes dy qeverive do ketë një mbledhje tjetër të përbashkët por tani në Mal të Zi kur edhe do shihen progresi i arritur pas zotimeve të marra në bazë edhe të marrëveshjeve të nënshkruara.

Lexoni dhe kete

FLET PROTESTUESI 80-VJEÇAR NGA LEZHA

Ky 80-vjeçar nga Fishta e Lezhës u bë përsonazh kryesor i protestës së 16 shkurit …