“NUK DO PREKIM PALCËN E SHTYLLËS KURRIZORE TË BUXHETIT”

Kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të enjte në mbledhjen e qeverisë tha se nuk do të prekim palcën e shtyllës kurrizore të buxhetit, sikur na është propozuar apo propaganduar si zgjidhje magjike.

Kreu i qeverisë u shpreh se po bëhet gati lista e atyre ndërtuesve që duhet të bëjë riparimet, ndërsa ata që janë shprehur se kanë falimentuar, Rama tha se të njëjtin fat do të kenë edhe me ligjin duke u dërguar një tjetër mesazh të fortë.

Lexoni dhe kete

USHQIME TË SKADUARA DHE TË PASIGURTA PËR KONSUM, AKU ASGJËSON RRETH 24 TON PRODUKTE

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë 24 orëve të fundit 330 inspektime dhe …