Saturday , 7 December 2019

“NUK ME TREMB KJO KLASE POLITIKE, IKJA E RINISE ME TMERRON”

Ikja e të rinjëve më frikëson, ndërsa kjo klasë politike aspak. E frikshme është ikja e të rinjëve, por edhe e të rinjëve të angazhuar politikisht të cilët mësuan zakonet e të vjetërve në politikë, u shpreh kështu filozofi i njohur Perparim Kabo.

Profesor i asocuar Doktor Perparim Kabo i pranishem ne nje takim me te rinjet ne kuader te Akademise se Lidershipit organizuar nga Qendra Rinore Arka foli rreth rëndësisë që kanë të rinjët të promovhen, ndërsa kritikoj mënyren se sit ë rinjët nuk po lejohen të shfaqin aftësitë e tyre.

“Projektet e jetës për të qenë i suksesshëm” ishte tema e takimit me të rinjët ku profesor Kabo zhvilloi përvec ligjeratës edhe bashkëbisedim me të rinjët pjesëmarrës.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …