Wednesday , 25 April 2018

“NUK PO SHPERNDAHEN NJESOJ DEMSHPERBLIMET PER PERMBYTJET”

Parate per banoret e zonave te permbytura te NenShkodres nuk po shperndahen ne menyre te barabarte per te gjithe. Keshtu shprehet Jac Pemaj, nje banor i zones se Anes se Malit. Pemaj thekson se leket i jane ndalur me pretendimin se eshte ne borxh per faturat e energjise elektrike, por nje gje e tille nuk eshte e vertete.

Por, Pemaj, ka edhe nje tjeter problem. Bashkeshortes se tij, Shukes i kane hequr kempin e invaliditetit.

Pemaj thote se jeton vetem me bashkeshorten e tij ne kushte teper te veshtira ekonomike.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …