Saturday , 20 April 2019

NUK ZHVILLOHEN DY DEGJESAT PUBLIKE NE BASHKINE SHKODER

Këtë të hënë ishte parashikuar të zhvillohej një dwgjesw publike në sallën e Këshillit Bashkiak Shkodër. Në fokus ishte bashkëbisedimi me qytetarët për miratimin e planit lokal për veprimin e zhurmave në mjedis. Por, kjo mbledhje dështoi për shkak të mungesës së qytetarëve.

Ndërkohë, pas kësaj mbledhje ishte parashkuar të zhvillohej një tjetër për miratimin e tavaneve përgatitore të shpenzimeve të programit afat-mesëm 2020- 2022 të Bashkisë Shkodër. Por, edhe kjo mbledhje dështoi.

Lexoni dhe kete

“BILBILAT E VEGJEL TE SHKODRES KENDOJNE”, MBYLLET NATA E FUNDIT

Mbrëmjen e së mërkurës është përmbyllur nata e tretë dhe e fundit e festivalit “Bilbilat …