Sunday , 25 October 2020

NURJA: BASHKIA ME BASHKEPUNUESE ME KESHILLIN BASHKIAK

Gjatë mbledhjes së këshillit bashkiak, këshilltarët kanë kërkuar me tepër pergjegjesi nga administrata e bashkise na hartimin e listave të përfituesve të ndihmes ekonomike.

 

Por debatet kane vijuar edhe me tej gjate diskutimeve per miratimin e tavaneve perfundimtare te programit afatmesem vendor 2018- 2020 te bashkise Shkoder. Ka qënë këshilltari Fatlum Nurja ai i cili I ka kerkuar kryebashkiakes Voltana Ademi që të tregohet me bashkepunuese me keshillin bashkiak.

Ndekohe keshilli I bashkise Shkoder ka plotesuar vakancen e krijuar nga doreheqja e Zv. Kryeministres Senida  Mesi dhe plotesimin e mandatit me keshilltaren e PS- se Xheni Halili.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …