Tuesday , 16 January 2018

NURJA: RRITJA E TARIFES SE PASTRIMIT E PADREJTE

Te padrejte e quan keshilltari Fatlum Nurja, njeheresh edhe ekspert I qeverisjes vendore propozimin e Bashkise Shkoder per rritje te tarifes se pastrimit.Sipas Nures barra e rritjes se tarifes bie vetem mbi 1/ 3-ten e taksapaguesve. Pasi pjesa tjeter nuk paguajne taksa.

Nurja thote se gjate analizses se bere ne 61 bashkite e vendit, rezulton se Bashkia Shkoder ka tarifen me te larte se cdo Bashki tjeter

Justifikimin e Bashkise Shkoder se tarifa e pastrimitn rritet per shkak te landfildit, Nurja e quan jo te sakte, pasi duhet te rritet numeri i familjeve qe paguajne, por jo tarifa baze.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …