Wednesday , 23 September 2020

NXENESIT E PROFESIONALES NE LEZHE DHUROJNE GJAK

Dhurimi vullnetar i gjakut per te shpetuar sa me shume jete vazhdon te jete nje moto ne lezhe. Thirrjes se radhes nga kryqi i kuq shqiptar i jane pergjigjur pozitivisht shkolla e mesme profesionale kolin gjoka dhe grate e kursit te rrobaqepsise. Te paret qe kane prezantuar humanizimin e tyre jane maturantet e shkolles profesionale, te cilet kane demostruar solidaritetin e tyre ne ndihme te femijeve talasemike, per te cilet edhe eshte iniciuar seanca e dhurimit te gjakut. Irma Kola vullnetare prane kryqit te kuq shqiptar dega lezhe u ka bere apekl te gjithe qytetareve qe te jene pjese e dhurimit vullnetar te gjakut duke ndjekur shembullin e te rinjve lezhjane.

Jane bashkpunetoret me te mire kur behet fjale per te shpetuar jete njeriu, ndaj per drejtoreshen e shkolles se mesme profesionale kolin gjoka ne lezhe Indrita AVDYLI, ky moment eshte nje emocion e vecante per cdo mesues dhe drejtues shkolle.

Gjaku i dhuruar nga te rinjte dhe grate e kursit te rrobaqepsise ne lezhe do te shkoje ne ndihme te 600 femijeve talasemike ne te gjithe vendin, ndersa behet e ditur se ne lezhe kane treguar gadishmerine e tyre edhe institucione te tjera shteterore e private.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por …