Thursday , 24 September 2020

NXENESIT E SHKOLLES BUSHAT PROTESTOJNE

Prej 4 ditesh klasa e 8 Bushat ka braktisur mesimin. Nxenesit kerkojne rikthimin e mesueses se tyre kujdestare Nevila Duraj e cila u pezullua nga Ministria e Arsimit pas dhunes se ushtruar.

Me pankarta ne duar nxenesit kane protestuar ku mes tyre ishte edhe nxenesi i cili u shfaq ne video teksa mesuesja e dhunonte. Ai pranon se ka bere zhurme ndersa sipas tij goditja ishte e merituar.

Me heret ka qene komuniteti i prinderve i cili ka protestuar duke kerkuar rikthimin e mesuese Nevila Dures ne pune, ndersa tashme jane vete nxenesit te cilet thone se nuk do te rikthehen ne shkolle derisa mesuesja e tyre te jape mesim. Ata i kerkojne ministrise se arsimit qe te riktheje ne pozicionin e meparshem Nevila Durajn.

Lexoni dhe kete

PASTRIMI I KANALEVE KULLUESE NË BASHKINË SHKODËR

Bashkia e Shkodrës vazhdon sipas planit të veprimit për vitin 2020, pastrimin e kanaleve kulluese …