Breaking News

NXENESIT E SHKOLLES “DOM MARTIN TRUSHI” NE PROTESTE

Nxënësit e shkollës “Dom Martin Trushi” në zonën e Stakës së Vau Dejës kanë bojkotuar këtë të marte mësimin. Kjo për shkak, se ato dhe prindërit e tyre kërkon që të ndryshohej mjeti i ngrohjes nga gaz në kaldajë. Por, vetëm 2 ore pas bojkotit të mësimit është gjetur zgjidhja. Drejtori i DAR Shkodër, Kadri Ymeri, premtoi rritje të cilësisë së mësimit në këtë shkollë.

Shkolla 9-vjeçare “Dom Martin Trushi” është ndërtuar një vit më parë dhe duket se është brenda të gjitha standarteve.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …