Breaking News

NXENESIT E SHKOLLES “KOLIN GJOKA” MEDALJE E DIPLOMA NE ZVICER

6 nxënës të shkolles profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë janë vlersuar me medalje dhe diploma në një konkurs ndërkombetar të organizur në Kroaci për Arsimin Profesional, ndërsa dhe vete shkolles ju akordua një çertefikatë për sukseset e arritura.Idetë e nxënësve në hoteleri turizem tërhoqen vemendjen e shumë të pranishmeve në këtë aktivitet.Drejtori i Shkolles “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj u shpreh se ne të ardhmen do të rrisim dhe më shumë punen tonë për korrur suksese të tjera.

Një nga nxënëset e vlersuara thotë se ky konkurs ishte një eksperience mjaft e mire, pasi merrnin pjese profesinist nga shumë vende të botes.

Gjithashtu një grup mesuesish të kësaj shkolle gjatë këtyre diteve zhvilluan një vizitë studimore në Zvicer.

Arsimi profesional po zgjon gjitnjë e më shumë interesin e të rinjeve, të cilët e shohin si një mudesi të mire punesimi për të patur një të ardhme të sigurte.

Lexoni dhe kete

BLEGTORIA NE PRAG FALIMENTI

Edhe pse Shqipëria ka një terren të përshtatshëm për të zhvilluar blegtorinë, sektori nuk po …