Saturday , 26 September 2020

NXENESIT E SHKOLLES ZEJMENIT NE MBROJTJE TE MJEDISIT

Nxensit e shkolles s mesme n Zejmen t Lezhs jan br pjese e fushates sensibilizuese n mbrojtje t mjedisit. N kuader t muajit t pyjeve nxnsit mbollen 40 fidan pyjor n ambjentet e prreth shkolles, duke shtuar n kt mnyre siperfaqet e gjelberuara.

Drejtori i Shkolles Zef Theraj tha kjo nisem e ndrmarr sht dhe si forme sensibilizimi pr mbrojtjen e mjedisit ku jetojm.

Krahas gjelberimit t ambjenteve t shkolles s tyre nxnsit zvendsuan dhe pemet e dmtuara n qender t fshatit Zejmen.Kjo nuk sht hera e par q kta nxns kontribojn pr shtimin e siperfaqeve t gjelbrta n shkollen e tyre, pasi dhe heret t tjeta jan br pjese e nismave t tilla.

Lexoni dhe kete

NDIKIMI I PANDEMISË NË TURIZMIN E VENDIT TONË

Ashtu si në të gjithë sektorët, edhe në turizmin e vendit tonë, pandemia ka dhënë …