Friday , 13 December 2019

NXENESIT RREZIKOJNE JETEN NGA MAKINAT

Dhjetra fëmije nxënës së shkollës në Zejmen të Lezhë rrezikojnë çdo ditë jeten, pasi hyrja e shkollës ndodhet ngjitur me rrugen nacionale Milot-Lezhë. Në këtë rrugëautomjetet lëvizin me mjaft shpejtësi, ndërsa mungon prania e punonjesve të policisë së qarkullimit rrugor si dhe sinjalistika e nevojshme. Nxënës dhe prinder kërkojnë marrjen e masave, pasi në këtë situatë thonë se janë mjaft të rrezikuar.

Drejtori i Shkollës Zef Therçaj thotë se janë të detyruar të dalin në rrugë për të siguruar jeten e nxënësve, ndërsa shton se është kërkuar vendosja e sinjalistikes rrugore.

Kjo situatë vijon prej shumë vitesh dhe institucionet përgjegjëse nuk kanë marrë asnjë masë për të siguruar jeten e nxënësve të shkollës së Zejmenit.

Lexoni dhe kete

“SHQIPTARËT PO PËRBALLEN ME NJË REGJIM TË NGJASHËM TË 22 MARSIT 1992”

Shqiptarët sot po përballen me një tjetër sistem, me një tjetër regjim, të ngjashëm me …