Monday , 18 November 2019

“O NJEREZIT E ZOTIT- THIRRJA E URTE E HAFIZ SHEUQET BORIÇIT”

Myftinia Shkoder ka organizuar pasditen e se premtes nje aktivitet fetar ne ambjentet e biblotekes “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Nje aktivitet ne perkujtim dhe nderim te hoxhes se njohur, Hafiz Sheuqet Boriçi), me rastin e botimit te studimit me titull: “O njerezit e Zotit – Thirrja e urte e Hafiz Sheuqet Boriçit…”.

I pranishem ne kete aktivitet, myftiu i Shkodres, imam Muhamed Sytari tha se perkujtimi i Hafiz Sheuqet Boriçit dhe i vepres se tij na ben mire te gjitheve dhe na kthen ne nje pike referimi qe i duhet jetes tone.

Ne kete aktivitet pervec perfaqesuesve te Myftinise Shkoder dhe teologeve, moren pjese edhe te aferm dhe miq te hoxhes Hafiz Sheuqet Boriçi.

Lexoni dhe kete

PROMOVOHET NE LEZHE LIBRI “MIRDITA PER KOL MIRDITEN”

Gazetari i njohur Gjergj Marku ka promovuar në Lezhë librin tijë “Mirdita për Kol Mirditën”, …