Wednesday , 20 June 2018

OBEZITETI, SHKAK MADHOR PER SHFAQJEN E DIABETIT

Obeziteti eshte nje nder shkaqet me madhore te shfaqjes se diabetit tek qytetaret. Keshtu shprehet endokrinologia ne qytetin e Shkodres, Lindita Mlloja. Ajo tregon edhe rreziqet qe shfaqen nga obeziteti.

Sipas Mllojes nuk ka me diferencim moshash qe preken nga obeziteti.

Ne fund, endokrinologia Mllooja thekson se dy jane menyrat per te eleminuar obezitetin, me ane te aktivitetit fizik dhe dietave, nese nuk munden me keto dy menyra atehere mbetet te perdoren ilacet.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI PER ZHVILLIMIN RAJONAL 3 PER SHQIPERINE

Në kuadër të hartimit të kornizës strategjike të zhvillimit rajonal u zhvillua këtë të hënë …